Kegilaan aku pada DOODLE!!

Sunday, October 16, 2011

Assalamualaikum,jumpa lagi...
ari ni mood aku rajin sesangat nak update blog...he3,sampai asyik pikir2 nak update pasal apa ek??padahal mood nak baiki tesis@AR ngan mood study dah puas aku cari,segala ceruk aku panggil,takde nak datang...so malaih!

ok,entry aku kali ni pasal doodle!korang mesti tau apa itu doodle kan??sebab hasil dari perjalanan aku ke blog2,err...blogwalking lah,aku tgk mcm2 header,icon2 n watermark comel yang menggunakan doodle n korang semua memang teror lah...sejak daripada 3 minggu lepas,aku dah mula giler doodle sebab aku rasa doodle ni sangat comel,nak2 kalau yang muslimah style..so cute!ok,kat sini aku paste kan beberapa doodle yang aku curik kat google images n jadikan profile pic aku kat facebook...


ni doodle yang aku guna almost 2 weeks,kepada tuan yang reka doodle nih,aku mohon ampun guna doodle awk yer...saya suka lah,cute bangat!

ni doodle yang baru aje stat aku guna hari ni as DP aku kat FB....sweet kan??tu aku belum tunjuk agi kat korang folder doodle aku,semuanya aku kidnap dari google images...bukan maksud aku tak menghormati hak cipta seseorang tapi aku sangat suka doodle,so kiranya aku tolong promo kan doodle korang yang comel2 tu...

cakap pasal doodle ni kan,aku berhajat nak belajar lah buat doodle sebab asyik kidnap orang punya aje,apa salahnya aku buat sendiri kan?nak2 bila aku tengok adik aku tunjuk hasil doodle yang dia belajar,supercute beb!so,senanglah sket aku nak belajar,dah ada tok guru yang free of charge kat umah...hehehehe
bagi aku doodle ni merupakan satu seni teknologi sekarang sebab doodle ni mudah aje untuk dibuat sekiranya mempunyai kepakaran n satu agi,DIA SANGAT COMEL!!!
tu yang buat aku sakit hati tu...he3

kepada yang teror buat doodle nih,mesti korang dapat untung kan?sebab aku banyak jumpa blogger yang buat bisnes dengan mereka doodle impian orang lain...macam2 harga yang korang boleh jumpa,kebiasaanya RM5 ada,kalau tambah2 stuff lain atau kapel doodle ke,jdilah 10 hengget...yelah,benda2 yang cerewet plus guna adobe nih kadang2 orang malas nak buat,bek bayar aje kan?itu atas pilihan masing2,bagi aku skrg aku suka kidnap kat google n maybe aku akan belajar buat sendiri...apa susah maaa,tutolial manyak woooo...klik aje lah,hu3

oklah,jumpa lagi next entry...pssst,pada yang sanggup reka doodle free untuk aku,sila tinggal link anda yer...hahahaha,bajet hadooo!
salam ukhuwah dari aku...


nukilan : melodi punya citer r skrg tapi kerana doodle,aku sanggup x tengok walaupun aku kaki gosip!



2 comments:

♥ isya mellysa ♥ said...

una. . hee. . ade adobe photoshop kan?? bole wat dodle kat tu. . hehe. .

Tuan Empunya said...

memang ada adobe,tapi bljr nk buat sgt cerewet...tu yg mls,he3

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in