Jom Hiburkan Diri di Pantai Irama

Sunday, October 24, 2010

salam sekali agi....hahahahahahaha
aku terlupa nk post n3 nih,n3 yg ak dh siapkan smlm,so kira kerajinan aku mnyerlah sbb ari nih dua n3....hahahahahaha

ari Jumaat ri tu,ak n geng telah mghiburkan diri di Pantai Irama,Bachok....sbnrnya kitorg bosan,yelah sgala esemen n keje telah slesai...bila takde keje,bosan r plak kan????hahahahaha

so,ak ad bbrapa pic utk aku share ngn korang....sesetgh gmbr agk gelap sbb masa tuh dh nk mghrib dh...hrp jgn mrh yer,yg best tu kan kitorg mkn aiskrim yg brhrga singgit buatan sndri tau...hehehehe (buatan pak cik tu lah...kitorg mna pndai buat,pndai mkn aje)
dh lama tak mkn aiskrim cone yg cmel tuh,last aku mkn masa drjh 6 tau....hehehehehe,kitorg pun sempat beli gak satar ikan...(act bukan kitorg,sha ngn fatin aje yg beli,kitorg tlg abehkan jer...) sedap tau...........thnks korang yg belanja tuh.

pepun,nikmatilah gmbr yg agk cmel dr hp ku yg x brape mahal tuh...hahahahaha
(aku dh temph dslr,tp tak smpai2 agik...bila agknya ekk??hahahaha...koyas)


gadis2 duk di atas batu2,ohhh...sgguh bsr diriku brbnding mereka...





beshhhnya aiskerim tu kan????





gelap sket gmbr nih sbb ari dh nk senja,he3...tp msh tak reti nk balik...ha3


mbshkan kaki...he3, sbnrnya masa ni sume ckp jom bsh2 kaki...tp bila time ombak 2 datang,sume larik2 siap jerit tanak basah....hu3

so....tu jelah yg aku nk share ngn korang...act,bila kepala serabut,diri bosan n takde keje nk buat...silalah ke pantai menenangkan diri sbb kt sana kita leh termenung lama2,jerit kuat2,mkn sorang2 n plg best dpt men air....bg yg duk sblh pantai timur mcm aku,ni slh satu cara nk reles tnsion......nk dtg Pantai Irama nih,silakan yer ke Kelantan tp weekend mmg full ngn org...

klu ada n3 yg best agik,6t aku share ngn korang....

~utk geng sume: sha,fatin,ziha,suaya n husna....next time kita g agi sma2,he3~

salam pantai timur....wslm.




6 comments:

tin ton said...

thanks geng!! love it to much~~~ mesti susah nk lupe time hapy2 ngan member2 cam ni..creadit to cek na sebb dy sorang ade blog..so bleh display gambar kite org kat blog..yeah!! thank you ^o^..hehe

unahusna said...

mmg sush nk lupa...len kali leh buat ag,mkn satar n aiskrim....

Yuni Aisyah said...

bestnya dpt g pantai..sy dah lme x g pantai n tgk laut...asyik2 dok tgk bnggunn..bosan sungguh..!!huhu

unahusna said...

ksiannya uni...mari lah dtg kelantan or trgganu...sgt seronok men air pntai,hehehehe...tp kt KL kan ad pntai dalam...he3, (takde air ke kt sna??)hahahahahaha

Yuni Aisyah said...

adehh...!!pantai dalam tu nme tempt je..kl nie xde laut..sungaai je yg ada tu pon sg gombk n klang..bknnya cntik pon..hikhik..

mmg rncng nak g ganu...myb kuala trganu nak jln2 sne n jumpe someone..hehe

unahusna said...

jumpa sum1???sape2???ohhh....pndai ekkk
jgn lupa mkn keropok lekor...
hehehehehe

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in