sUka n Duka???

Tuesday, October 05, 2010

hai salam uolls....ari ni ak just nk story mory hal suka n duka...
mna korg nk dgr dlu????
ok,kita g kish duka dlu r,sbb ak tau sume org tak suka nk dgr cter duka brcuka nih...hehehehe
korang tau ap dukanya???meh...meh...dekat sini kak senah,kak joyah,kak bedah 2...hehehehe
smlm ak brtungkus n lumus myiapkan esemen BI ak wlaupun otak ak dh ckp no entry (gaya suara garau nih),ak pksa gak otak ak keje utk siapkan sbb esemen perlu disubmit sok sblm kul 10 pagi (mknanya ari ni lah sblm kul 10 td)....lps 2 korg tau pe jd???
dgn sdihnya,pagi2 buta td PKK kelas ak ckp,esemen hntr ahad dpn sbb sok bru nk buat micro teaching blik...hampeh,kul 2 pagi 2 haku titow.....sbr jelah.

cmni r lbey kurang tension ak nih...huahuahuahaua

dtg pun lmbt kt booth inovasi ak td,hu3...tp sgala crita kdai kopi itu telah dihiburkan kembali dgn kemenangan Anugerah Perak Inovasi utk booth ak....yahUuuuuuu
# lompat kijang cmpur kuda kepang jap aku nih,korg bygkn lah cmne gayanya...hehehe

booth Rocks Your Brain brjya dpt anugerah,hehehe...dgn comel n ayu gitu,aku nek pentas....kuangkuang,dpt gak sbijik sijil ngn sehelai hamper...
(mrh cikgu Bm ak dlu nih tgk bhsa ak,maaf cg Ruhala...hehehe)

pepun,ari ni ttp hepy wlau tugas nk jdi seorg guru yg trbaik mmglah byk rintangn n cbrnnnya...
kpd uolls sume,ak hrp korg jdikan apa jua cbrn n rintgn sbg satu permulaan utk trus brjya..
tringat kta2 mak sdare ak yg superb...
"BATASAN HANYALAH SEBUAH ILUSI"

skian saja coretan utk ari ni,6t mlm klu rjin ak post..klu tetiba mls dtg ketuk pintu,sok je lah ak post yer...
p/s : kpd yg sudi bca blog ak nih,hrp sudi bg komen n cdgn,mklum r ak ni bru je bljr dlm dunia maya nih...huahuahuahua
salam sinchi sinchan sume...papai

2 comments:

wanie azmie said...

hehe...congrat for winning the inovation programme...btw just nk ckp..nice blog..suker la..
u edit camne ek? kawaii~~ (^_^)
k...take care..~~

unahusna said...

thnks a lot...blog ni edit2 sndiri mcm 2 aje,thnks being my followers...

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in