Keserabutan Melanda......huwarghhhhhhhhhhhhhh!!!

Tuesday, October 26, 2010

Salam semua readersku....hu3,mlm ni tetiba angin ak dtg plak nk post entry nih...sbbnya kan,huhuhuhu....ak agak tnsion ehhhh tak...tak....serabut jer sbnrnya
(tak sma ke serabut ngn tnsion?????tak kut......)

mlm ni byk keje nk kna settle,dh dkt2 nk exam nih tetiba lec aku sruh wt presentation plak....psl reading and writing (nilah akibat jdik cikgu BI sgt).....ak ni dh lah kelampian sket bab2 engelis2 nih,nk2 kna present plak....tp takpe kna sahut cbrn nih,demi masa depan ank bangsaku...cewahhhhh gitu,hahahahaha

sbnrnya kan bila ad keje yg tertangguh sbbnya masa yg ad sblm2 ni sibuk duk lepak depan tibi,duk ushar2 jualan2 internet (somping daaa),tdo,n ntah pape agik....kita akan rsa serabut n tnsion bila sume kna wt pd msa yg sma...mula r pegang tu tak kena,pegang ni tak kena,buat tu terpk plak yg ni,buat ni teringat yg tu kna edit sket....haaaaaa,mana tak serabut milo?????adeeiii.....

so,kita ni mmg kna pndai hrgai masa yg ada,...mcm ak yg amat suka (sbnrnya malas) buat keje last minute nih,bila sgala2 berlambak atas meja,mula r dh serabai bilik....hu3,masa tu mmg emas berlian nilam permata lah kengkawan oooii....
tgk lah pic2 yg sempat aku snap msa serabut melanda mlm nih...huahuahuahua

notes Bi yg kna bca,dh r besar bapak kertas dia...hu3,mna nk dtg semangat????

mmg serabai kan???bilik kt umah sewa mcm ni r...hu3

jd kpd kengkawan sume bila lec korang bg keje,cptlah buat untuk mgelakkan bilik anda menjadi seperti gmbr di atas...sguh tragis utk dilihat,huhuhuhu

ok geng,sebelum terlupa....sok,besok,esok,tomorrow,next day,apa2 jelah yg mnunjukkan esok....tak kira lah korang nk g kedai ke,kelas ke,pasr ke,dating ke,keje ke,toilet ke,even nk smbg tdo ke atau nk men msk2 pun,aku nk pesan.....SILA PAKAI BAJU BERWARNA PINK YER!!! haaa....aku dh kalerkan word pink 2...ni utk girls aje tau,hu3

sbb apa?knape?y?sok utk pmpuan,girls,wanita,woman yg pkai bju wrna pink adalah simbolik kepada menyokong hari breast cancer sedunia....so,sbg wanita kita kna alert dgn bnda2 mcm nih sbb dia brkaitan dengan khidupan kita di masa depan...bila kita myokong mcm nih,sekurg2nya kita juga alert dgn aset yg Allah anugerahkan kepada setiap wanita tu...aku bukan nk ckp 20sx ni tp sbg satu pndgn trbuka lah....bnda2 mcm nih kdg2 rmai wanita yg kurang peka tntg sgala2nya....ok sbg wadah terbaik mlm nih,aku dh sdiakan satu link utk korang sume baca betapa pentingnya mnjaga aset nan satu itu....hu3,jgn lupa klik tau!!!


bacalah ek,ok....sok tunggu kedatangan n3 aku berkaitan hari breast cancer nih,jgn lupa....jgn lupa,sok pkai pink utk myokong hari tersebut (sbnrnya ni housemate aku,ziha yg asyik myuruh kitorg pkai pink sbb dia dh g "LIKE" kt page myokong hari breast cancer kt facebook tuh,kira ambassador tak rasmi r nih...hahahahahahaha)

pepun,salam keserabutan dari aku....hu3,jgn lupa PINK PINK PINK...
hahahahahah

~to ziha : aku dh sruh sume org ikut ko pkai pink sok...hehehehe~

bye2 sume...salam.




2 comments:

Yuni Aisyah said...

cian dia serabut...tgk ite tu pon dah dpt rase serabut..hikhik...

arini sy pakai baju pink kaler..;D

unahusna said...

wow...myokong jgk ek?bgus2....ari ni tak serabut dh....he3

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in