SelFish pErsOn??????

Thursday, October 07, 2010

pernah x korang jumpa org yg selfish????bukn jual ikan kt psr tu daaa,tp org yg pentingkan diri sndiri???
hurmm....msti x best kn klu kita jdi kwn dia,mybe selfish 2 penting kadang2 ak rsa tp klu dh memanjg ayik pentingkn diri smpai tak pk orang,so korang pk lah sndiri cmne rsanya...

aku bukan apa,pling geram kalau org yg time keje sama2,buat endah tak endah aje,mgarah itu ini,suruh g sna sini,tp time kita sruh dia plak wt keje...buat donno aje,mcm tlinga tak dgr apa2 sound dr dunia ini...hampehhh!
dh r buat salah tak reti mintak maaf,pe punya kwn ak pun xtau...

ok,mybe klu korang bca nih korang akan ckp...isshhh,apa nih tak bek ngutuk kwn sndiri,tak ke hati kwn terasa klu bca....tp cuba pk smpai bila asyik kita je nk jga hati kwn,kwn x tau langsung nk beradab sopan ngn kita...
huhuhu....ak mmg geram sangat2 ari ni...

yelah,perfect students mna nk dgr arahan@cdgn@idea org bwh2 ni kan...dia pk dia je btul,ntah r...tp kwn mcm ni ak rsa ptut didelete aje dr dlm dunia...myusahkan org,tak penh pk perasaan org langsung...
ingt,apa dia buat smua btul...hati dia je kena sume org jaga,arghhhhhhhh....geram aku geram!!!!

pepun,pd korang sume yg bca,tak kiralah follow blog ak ke tak,silent riders ke...ak nk pesan sumthing,ak pesan utk diri ak jgk...

wlau kita berada di tahap tertinggi mana pun,kita x semestinya betul...kdgkala kesilapan bleh dibuat tanpa kita sedari n plis konsider org yg duk kita arah2,kwn2 yg perlu dijaga hati perasaannya n sesape jua di dunia ini selagi bergelar manusia...

aku pun x perfect,jdi kita sma2 ingtkan pe yg trbaik...well,pd selfish person 2,dh2 lah jual ikan 2...korang r plak beli ikan,asyik jual aje... (mendalam mksd ak nih,Aristotle je agknya bleh fhm...huahuahuahua)

salam sinchi sinchan....drpd insan yg slalu kna tindas ngn selfish person :-(

4 comments:

Masokis said...

jual ikang ke kak?

unahusna said...

pape jelah robbi ooi...adeii budak nih.

sharimie said...

mesti ade mslh ngn penjual ikan kt pasor nie.. tu yg x puah hati tu

unahusna said...

mna ad...hbgn sy ngn sume pnjual ikan baik aje...hahahahahahaha

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in