kEsiBukKan mLamPaui Batas...huahuahuahua

Monday, October 11, 2010

heloo...yoooo,wassup....wassup...
(angin kus2 dtg ler nih...hu3)
ok geng...lama ak x upload apa2 cter kan???kan???kan???
sbnrnya ak trmat lah bznya...korg tau?jumaat lps sbuk sengkang mata siap tongkt agi mata nih wt esemen,disebbkan tnsion ptg jumaat 2 ak ngn 2 org kwn rempit lah motor ke Pantai Cahaya Bulan jap...hu3,amik angin ktakan...tak sgka leh smpai situ,x plan pun sbnrnya...
then sabtu plak,ad jamuan kat umah lecture yg bsr bapak umah dia tau...lilau2 mata aku tgk umah dia..hehehehe,mkn nasi aym,mee bandung,puding,ntah pape agi yg mulut ak telan,ak pun xtau...korg temuramah sndiri r mulut ak...hehehehehe

then ahad telah pun memunculkan dirinya tnpa ak jemput pun...ahad sibuk ngn esemen yg nk kena submit ari ni...tp mlm 2 biasalah ak ad date....heheheh,dating ngn jejaka hnsdme tau...hahahaha (jgn jeles pd yg berkenaan...he3)
date ngn sape????alah...smlm kan 10/10/10...so ad date ngn tibi 3 r nengok Dr.SMS kwin...perghhhh,nice,sweet n cntik bangat r....jeles gak nengok smpai leleh2 air mata aku...hu3
korang tau disbbkan date 2,ak x brape study pun utk exam ari ni...tp kan,nseb bek btullah...
nseb baik mmg xkan penh hbs bak kata my bonda trcinta...
soklan exam ari ni agk senang n agk open notes lah...hahahahahaha
(sbb ak tlh mggunakan mata ak dgn shbis baik tgk notes yg ak letak cun2 atas krusi sblh ak)
korang jgn gtau sape2 tau???syuhhhhhhhhhh...diam2 aje...hahahahaha

maka,skrg iaitu di saat ini,ak sdg ushar2 gmbr kwin yg meletop gitu kiah ooiii....org zmn skrg kwin mmg gempak kan???kalah bom atom kt hiroshima dulu...kuangkuangkuang
jap agi aku ad kelas Mr.Gan...hu3 (act slalu dbr bila nk g kelas dia,sbb slalu kna rush tkut dia lock pintu...mampuih ak,hu3)

pepun...6t klu sume gmbr brjya ak kumpul,yelah kan aku xtau brape byk dh kamera yg snap muka tak brape nk cun aku nih spnjg ak tak post pape nih...sooo,ak akn tnjuk kt korang ek???nak x?nak x??tanak??????huhhhhh....
tanak kwn korang lagi tau...cewahhhh,gaya ntah pape ak nih..hu3

k,lah....ak nk g rushkan diri nih..hehehehe
salam sinchi sinchan sume...papai

1 comments:

Blogger said...

Searching for the Ultimate Dating Website? Create an account and find your perfect date.

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in