Entry Sabtu...

Saturday, January 08, 2011

salam sabtu all....ari nih dah sabtu,alhamdulilah aku masih bernafas,bukan apa...semalam,akibat kecuaian diri,aku telah termakan ubat xpired date...lepas tuh,tangan kanan dah start lenguh2 n tak boleh angkat,takut giler...hu3,asyik duk pikir takut lumpuh...nauzubilahh,naseb baik ari nih dah ok walaupun ada rasa lenguh2 sket agi..

ari nih aku keseorangan kat umah,xtau nak buat apa...sebab pagi2 buta tadi aku dah bangun,kemas umah,kemas dapur,jemur baju...sekarang nih duk buat tutorial kelas aku sok jap..
hurmm...semalam kan,disebabkan aku duk asyik pikir pasal tangan tetiba duk pikir jugak pasal mati...hurmm,kadang2 aku rasa gak,kita nih makin hari makin menghampiri mati...tapi kenape aku macam tak berapa ready aje???hurmm...buat pun yang wajib,yang sunat kalau rajin aje...
korang camne?bila tengok yang artis Faizal Yusopp tu meninggal 1/1/11 baru nih,terus aku pikir...tanpa ada signal,kalau Allah kata nak amik...maka malaikat pun akan datang mencabut nyawa..

hurmmm...ntah kenape tetiba semalam aku ter"emo" plak,huhuhu...haaa,arinih matahari dah tunjukkan diri dia...harap2 sampai petang sebab aku nak g dating gak...hahahahaha
asyik tengok orang aje,ngeh3...gatal ork?

ari nih takde pape sangat nak cakap,just nak share apa aku rasa aje semalam,tapi macam citer dah basi kan?huwarhuwarhuwarh...

jumpa agi,bye..

~mood : mengharapkan panas terus sampai ke petang supaya baju2 aku kering,ngeh3~

1 comments:

Blogger said...

Looking for the Best Dating Site? Create an account to find your perfect match.

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in