Nak pilih mana???

Tuesday, January 11, 2011

hai all...salam semua,ari nih aku hepy bangat lepas hangout ngan member2 kelas aku,girls only...dah r kitorang pakai baju sume merah...maklum r duk negeri Red Warriors katakan...he3
best dapat hilangkan tension aku semalam...kitorang main bowling,makan aiskrim,shopping,round2,g makan2...wuuuu,memang best gilos.
walaupun men bowling banyak masuk longkang,tapi kitorang hepy sebab sume amatur...ngeh3

ok,sebenarnya entry aku malam nih adalah pasal kemanakah hala tuju yang nak aku pilih untuk dipostingkan tahun depan???
huhuhuhu...part ni aku mencik betul...aku terpaksa buat pilihan,dalam banyak2 negeri di malaysia,sila pilih satu untuk anda dipostingkan sebagai guru nanti...
nak mintak mana wei??terengganu?memang hajat di hati aku,err...actually sebab parents suruh nak pilih negeri kelahiran aku,tapi memang cikgu kat negeri aku dah full..nak2 cikgu matematik,so peluang aku??nan hadooo...

dah 2 nak mintak mana nih??pusing kepala duk pikir?maybe selangor?maybe negeri sembilan??maybe melaka??ntah r...xtau r..apa kata korang tolong bagikan cadangan untuk aku yang mana satu....susah jugak,dah r borang posting nih kena submit sebelum raya Cina nih...hu3

aku tak kira,korang kena bagi cadangan jugak...hu3

~mood :pikior~

14 comments:

Ayuni said...

try pahang, cikgu math kurang...

pEmILiK diAri CoMeL said...

tp kak ayu,kalau boleh xnak kena pedalaman...he3,kwn seumah org phg,dia cakap phg byk ulu2...hu3

aNnE said...

johore!cz i'm a johorian..hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

trg je la una.. mintak la kt skolah pndlmn skit.. hik3~ ^_^

pEmILiK diAri CoMeL said...

anne~johor??klu mintak,insyallah dapat,,.tapi jauh bangat,hahahahaha

nusana~mmg hajat nak mintak trganu pun...tapi takut klu x dapat terus dilontar ke sabah sarawak.....huwaaaaaaaaaa.

Nasuha Salleh said...

minta la yg dekat2 ngn uma..penggkutn senang..mkn minum ok..penginapan lagi la tersedia =D

CIK CIRA said...

amik kat selangor..lagipun kalau bab pengangkutan xjd masalah...sk kat selangor pun bnyk kan...

thanz dtg blog sy...sy pun da follow awk^_^

cik miera said...

hmm..cmne ea?xtao lak mana 1 ngeri yg kurang atau lebih guru ni..hihi

tp miera suggest kan kt pnang kot..tak tao lak knp.hihi

tomatokering :) said...

penang @ selangoq . hehe :D

gudluk kayh ! :D

pEmILiK diAri CoMeL said...

nasuha~tu lah,best kan kalau dapat duk dekat ngan umah,.mslhnya sah2 tak bleh,hu3

cik cira~haaa...kiranya sekarang selangor dlm pkrn...thnks sudi berkunjung yer.

cik miera~penang??jauhnya...he3

tomato~hehehehe...rsa2 mcm selangor gak,hu3

JuanYuan said...

try sabah,,boleh rase camner hidup kt sane..best..Juan pernah dok kt sabah..

paling penting, boleh bdikari :))

aanie said...

wah, bestnya jadi cekgu...

mintak la kat sabah srwk...elaun banyak...hehe...

cira nd said...

betul3...sabah or sarawak..memang gaji x usik...
elaun je da byk

pEmILiK diAri CoMeL said...

juan~err...mcm tak sanggup aje,he3...insyallah redha kalau dapat,tapi klu bleh nak semenanjung r..

aanie~skrg dh takde sgt elaunnya...klu pedalaman giler2 bru ada lah annie..hu3

cira~ohh...duit byk hati tak gembira,tak best jugaklah dira..

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in