Aku Kembali,I'm Back!!!

Monday, January 03, 2011

salam alls,wahhhh...rindu bangat aku sama ini blog,hu3...dah lama aku x update apa2 kan..sebab??korang nak tau ke sebabnya???
ok,sempena tahun baru 2011 ni,so aku akan jadi lebih rajin dan bersemangat...ari nih baru dapat result,naseb bek ok...ngeh3,tapi kena usaha lebih agi r sem nih..dah r dah final year kan.

ok2,sebab utama aku dah lama tak hupdate blog aku nih...korang tau x,umah sewa yang aku tengah duk stay nih masuk orang!erkk..memang lah aku pun orang,tapi maksudnya manusia tak diundang telah masuk dan menyebabkan umah aku macam tongkang kapal pecah kena langgar ngan kapal Titanic saiz 8 kali ganda dari yang sebenar..
giler weh...memang serabut giler masa aku memula datang ri tu..

ok,laporan diteruskan...apa yang hilang???barangan aku yang dicurik adalah duit syiling,tapi yang aku tak leh blah tuh,pencuri tuh siap pilih2 agi duit syiling...yang 1 sen ngan 5 sen dia x hambik tau,dia amik yang besar2 aje...hu3
duit syiling aku,takde r aku kisah sangat sebab dalam 5-6 hengget aje tapi yang aku rasa SEDIH,pencurik tuh rompak modem broadband aku!!!huwaaaaaaaaaaaaa...

mula2,masa aku sedar tuh...aku x rasa pape sangat sebab broadband tuh aku dah x guna sejak umah sewa aku guna stremyx,tapi hari nih baru aku sedar,aku beli broadband tuh ngan harga rm250 wooooooooo....huwaaaaaaaaa *nangis kuat2 smbil genyeh2 mata*

memang s**l r pencurik tuh,hidup aku di tahun akhir memang x tenang...nak guna toilet satu hal agi menyusahkan,pencurik tuh masuk ikut toilet...siap ada tapak kaki agi kat dinding...ngeri betul..yang menyeramkan sebab aku n housemate x tau kat dalam toilet tuh ada cctv atau kamera ke x...memang lah cik mas dah gitau cara nak cek dia,iaitu dengan buat call dalam toilet tuh...dengan syarat line hp ada..kalau dapat call,maknanya takde kamera,klu x dapat call...errr,jangan cari pasal nak g mandi kat dalam tuh ek kalau x nak muka masuk youtube free,hu3

memang menyusahkan betul r,hu3...nak buat camne,dugaan di tahun baru kan??sabar jelah...apapun,insyallah aku akan makin bersemangat untuk sentiasa update blog aku nih walaupun masa selalu kejar aku,ehhh...salah2,aku selalu main kejar2 ngan masa..hu3

kepada blogger yang sudi jenguk blog aku nih n jadi follower,thanks a lot aku ucapkan n insyallah aku akan kembali singgah kat blog korang...sebenarnya aku jeles gak,tau sebab apa?tiap kali aku klik nama blogger yang singgah kat shoutmix tuh kan,aku selalu tengok blog2 yang tahap cimpanzi punya lawa...hu3,sape leh ajarkan aku??azam tahun lepas nak buat header cun x jadik sebab asal aku buka adobe aje,tahap emo aku naik...yelah,sebabnya AKU TAK RETI!!!hu3...

kepada yang sudi nak wat header free untuk aku,gitau ek...urmm,tapi mesti takde,yelah aku nih sape?majistret?lawyer?ahli muzik??
ohh...semuanya bukan aku,..hu3

jumpa agi next entry yer,aku nak g makan jap...ada bau2 best nih housemate aku masak...ngeh3,jumpa agi..
papai..

~nota :berdesup g makan lepas hupdate blog~

2 comments:

A young lady said...

hahah..selamat maju jaya di final year..smoga bisnes maju.

pEmILiK diAri CoMeL said...

terima kasih cik kila,hope cik kila berjaya jugak dalam hidup n hbgn yer...^__^

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in