Komen Pasal Derita Merindu sket....

Tuesday, January 18, 2011

hai alll....salam semua,wow...aku rasa macam dah berzaman aku tinggalkan blog terchenta ku ini,siyes aku sangat2 busy minggu nih...selalu berkejar ngan masa...sampai kadang2 tido pun rasa macam tak tido aje..
buat banyak keje dalam satu masa memang menuntut pengorbanan yang tinggi...hu3
macam yang aku alami sekarang...kelas start kul 7.45 then abeh kul 12.45...terus berkejar nak pos barang,petang plak layan customer...malam siapkan tutorial atau apa2 homework sampai kadang2 dah lupa masa untuk diri sendiri...hu3

ok2...disebabkan dah lama aku tinggal kan blog kesayangan aku ni,aku nak buat soklan uji minda untuk korang...hik3,kurang2 kalau esok aku tak sempat nak post apa2,korang still lagi boleh jawab soalan uji minda dari aku nih..
boleh2???he3

ok...pernah dengar x,lagu Derita Merindu??nyanyian Ahli Fiqir...
actually ni kawan aku yang duk tanya2,sebab dia faham lain,aku faham lain..
apa korang faham dengan lirik nih...

"sekiranya derita merinduimu itu sebenarnya bahgia,aku pilih derita......."

haaa,apa korang faham dengan lirik yang satu ni??ok sekarang aku citer apa yang aku faham dengan lirik nih..
aku faham macam ni,
walaupun rasa sangat derita merindu,tapi yang derita merindu tu buat aku bahagia...so aku rela pilih derita...

haaa,lebih kurang macam tu lah...yang kawan aku plak nih,dia faham lain...so,susah aku nak explain...then,aku nak tengok secara umumnya,apa yang korang semua akan faham bila dengar atau baca ayat nih...ok??plis2...komen entry nih sebab aku nak tau pemahaman aku sama tak ngan orang lain...ok shemua?
ngeh3..

dah r,ni pun aku curik2 masa tau nak post sesuatu...macam malu plak bila orang view blog aku,takde perkembangan...kawan aku,Fatin dah start nak bebel nih sebab aku tak buat pape agi untuk pembentangan teori esok..hu3
aku chao dulu ek...nak siapkan keje nih...harap2 korang tak derita merindu entry baru aku..
cehhh,bajet femes emes,kan2???
pape jelah...hik3

jumpa agi sok lusa,bye2

~nota kaki : baru dapat tahu Khamis nih cuti,so pembentangan lusa takde r...gembiranya aku tak terkata...yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~

3 comments:

Ai Ni.. said...

derita merindui orang yg merindui kita itulah bahagia..
camne lak merindui orang yang tak merindui kita??
perlukah kita memilih derita??
huhu..
terjiwang lak masuk blog ni..

pEmILiK diAri CoMeL said...

hurmm...mmg sakit lah klu merindu sorang2 kan?hu3

Fatin Nur Nabihah Mohd Ibrahim said...

aku stakat ni xde lah nak feeling derita merindu kat org len lg..haha =p
weh! esok ade class, then aku dah volentier nk bentang tok geetha ni..huh..ko tlong tengok je lah ye~~ i know u buzy..baik tak kawn ko ni? hihi

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in