Kembar@Twin

Friday, January 21, 2011

kembalilah kasih kepada diriku,
hidupku ini sepi tanpa kehadiranmu,
dengar rayuanku jeritan batinku,
masih dahagakan kemesraanmu,
hanya kau yang ku cinta tiada kedua,
usah biar ku menderita...

salam Jumaat,ari nih xtau nape dari pagi lepas aku bangun sembahyang Subuh,tetiba duk teringat lagu nih...takde kena mengena ngan kisah hidup aku sekarang atau korang nak kata aku gaduh2 n putus cinta..itu tak benar,gosip hoykehh...ngeh3

lagu ni bestlah bagi aku,pagi2 buta aku dah nyanyi sebab aku sorang aje bangun awal,yelah nak basuh baju,jemur baju,kemas bilik n ntah pape agi keperluan hidupku yang perlu dibereskan di pagi Jumaat ni...bila buat banyak2 keje,tetiba terasa macam suri rumah plak..
sekarang kena jemur baju aku sorang,nanti terpaksa jemur baju orang lain plak...hu3,baju aku pun penuh bakul baru tangan nih rajin nak g hantar kat mesin basuh depan bilik aku nih..
kalau tak,tunggu alarm bakul penuh baru pandai aku nak g basuh...

haaa...ari ni pe cer ek?aku just nak share citer kembar...ok sebenarnya macam nih,semalam aku jumpa sorang pompuan kat Facebook,then dia add aku..so,aku pun approve...so,dia tanya pasal shawl yang aku jual...kitorang pun chat2,lepas tu settle lah kan...
tetiba,aku terima satu agi fren request...aku cakap,aikkk..budak ni tadi dah add aku,sekarang add lagi??rasa macam dah approve tadi...

aku pun approve lah tanpa mahu membebankan otak aku yang sedia terbeban nih...sekali pompuan ni pun tanya pasal shawl...aku heran giler dah nih,tak kan aku nak ulang siar apa aku duk bebel tadi kan?aku pun cakap...

ehh,tadikan i dah inform u pasal shawl ni...

then dia balas..

takde lah sis,i baru aje tanya u...

aku dah heran dah ni,lepas tu aku cakap...tadi bukan u ke,nama dotdotdotdot...dia pun cakap,

ohhh...tu my twin,dia berminat jugak ke dengan shawl ni??kitorang duk jauh sekarang,tak setempat...

ohhh...barulah aku sedar,diorang twin upernya...siyes ko,rupa diorang mcm ko tengok diri sendiri dalam cermin...sejibik!!tak lari langsung...
susah jugak ek kalau kembar nih,susah nak beza...macam masa aku praktikum tahun lepas,dapat anak murid kembar..
hari2 aku duk silap panggil nama...panggil haikal tapi hairie,marah kat hairie tapi haikal yang kena...yang lagi best aku duk tanya hairie itu ini,dia tak jawab..upernya dia haikal..
adeiii,susah benor...last2 kawan aku cakap nak beza diorang tengok gigi...gigi diorang lain sangat,yang sorang takde gigi kat tepi...naseb bek diorang jenis suka senyum sepanjang masa...senang hidup aku lepas tu,hehehehe

tapi macam best gak ada twin ni kan,macam sepanjang masa kita ada kawan...tapi satu masa,kena berpisah gak kan?biasanya twin ni diorang punya taste sama,bju,kasut,beg,topi,stail rambut,mekap...sume sama...jangan pilih pasangan sama sudah,haru nanti...jadi cinta 3 segi plak...hikhikhik

disebabkan ari ni citer pasal twin,aku nak share gambar ngan korang...jap ekk aku upload...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


haaa...kembar tak?ni kawan aku sha...kitorang terpakai sama ari 2 masa g kelas,sampai budak laki pun tegur,kenape baju kitorang sama..
jawapan mudah kitorang...

"kitorang masuk nasyid"


wahhh...macam comel aje aku rasa,masa nih baru abeh kelas...muka pun dah peluh,mekap dah ntah kemana...hu3,tapi kitorang tetap sporting tau amik gambar..he3

kalau korang ada nak share pengalaman pasal kembar,sila komen aje yer...aku saja suka2 nak share pasal kembar pagi nih disebabkan citer yang aku citer kat korang tadilah...hik3
jumpa agi yer..papai

~nota :nak ada kembar jugak,tapi nak kembar yang handsome bangat,ngeh3~










3 comments:

CIK CIRA said...

teringin plak nak da kembar bila da kawin nnt..hehe

pEmILiK diAri CoMeL said...

kenape nak kembar time kwin aje cik cira???hik3

yuyu fartieyha said...

sbb kalu kawen je kita dpt ank n chances twin!!!tul x cikcira???kan3

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in