hujan ohhh hujan

Monday, November 01, 2010

hujan ohhh hujan,kenape engkau turun???
mcm mna aku tak turun,katak panggil aku...katak panggil aku..

katak ohh katak,kenape panggil hujan??
mcm mana aku tak panggil,ular nk mkn aku...ular nk mkn aku..

haa,msti korang sume pernah dgr lagu kanak-kanak ni kan???memandangkan skrg ni musim dengkurjuh kat kelantan nih,so aku nyanyi r lagu tuh....
ari ni aku just nk cter satu kisah lah....kisah ke???ntah r,aku tak tau nk klasifikasikan dia dlm ktegori apa....cewahhhh,dh mcm kes jenayah dh nih...hehehehe

ok,ni cter kwn aku yg suka "berfalsafah"...dia kata awan ni putus cinta kan???
aku ngn kwn aku tak fhm apa mksd dia???
rupanya dia kta awan ni putus cinta sbb asyik nangis aje...

hehehehe...yelah dh 2 ari tak henti2 agi hujan,sah2 r si awan nih putus cinta thp tonggeng nih...huhuhuhuhu

mybe awan ni pmpuan kan???takpe2...ckp kt awan,6t dia bakal dpt pakwe baru iaitu si pelangi...

moral of the story :
jgn pandang belakang agi,kalau ssuatu prkra yg myakitkan anda pernah berlaku,bukan sebb ad hantu tau...just pandang depan sbb kt depan tu msih banyak hepy ending bleh anda pilih...ok??siap bleh men osom agi nk plih hepy ending yg mana,hahahahaha
(aku tak tau r korang fhm ke tak pebenda yg aku tulis nih)
act,bila hati sejuk sbb hujan,aku mula r nk ngarut mcm2...hehehehe

pesanan penaja : kalau rsa dh takde keje nk buat,silalah smbung lagu yg high pitch dh aku nyanyi td....siap buat suara soprano agi tau...hahahahaha (ntah pape...huh!)

~mood ari nih : sejuk + hujan + lapar + study + tenet = sehuladynet ,hikhikhik (gilos jap)~

UPDATE!!! aku dh tukar lagu sbb ari2 dgr lagu lentok,dh r musim hujan...kna yg ceria2 gitu,klu x...berselimut r aku sjuk2 + dgr lagu lentok,hehehehe




2 comments:

Yuni Aisyah said...

hehe..lawak gak una nie..uni paham ape maksud una..hehe...smile always k...just follow of the flows..(;

pEmILiK diAri CoMeL said...

lawak 2 satu ciri yg sdg dipelajari,hakhakhakhak...mmg kna pndg depan aje,jgn pndang belakang lagi yer...smile,peace ^____^

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in