Contest "SHAWL + ME = GOJES"

Monday, December 20, 2010

wallah...memalam buta nih aku nak post gak satu entry yang memang shok gempak abeh woooo...
sesape nak join,sila ke laman Facebook...search "Gorgeous Collection" n korang hantar aje gambar korang yang cute n vote banyak2 pic tuh..
perghhh..hadiah dia dapat 5 shawl free,ngeh3...sape nak bagi woo kalau tak masuk contest nih...



err...contest nih untuk perempuan aje tau..kalau ada gak lelaki nak masuk,xtau lah nak komen apa..apapun,cepat2 masuk tau sebab memang best dapat 5 shawl free,dah sah2 save duit paling kurang 50 hengget tau...


jumpa agi next time,papai..


~nota kaki :masuk contest nih lepas tu like diri sendiri n promot banyak2 yer~

1 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam..
good luck una..
tapikan, kak rasa...lima pemenang utk 5 shawl kot..

nanti kita terjah lagi

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in