Majlis Pertunangan Kengkawan...Like Dis!!

Saturday, December 11, 2010

salam all...perghh,dah lama aku tak update apa2 kan?korang rindu tak aku?sebenarnya ari nih aku sibuk menghadirkan diri ke majlis pertunangan 2 orang kawan aku...sangat cute both kapel tau...hik3

sebenarnya aku sedih gak sebab dah jarang dapat update blog nih...hasrat nak wat header pun tak tercapai agi...aishh,bila r aku nak carik masa nih??
yelah,kesibukan aku disebabkan banyak masa dihabiskan dengan membuat bisnes kan tapi takpe..sekarang aku dah hired pekerja dah...hik3
so sekarang senang dah keje aku...

upss,terlajak perahu plak duk citer pasal lain...ok2,aku nak share ngan korang majlis pertunangan kawan aku,dayah yang bertunang pagi tadi...best tau sebab dapat jumpa kawan lama n sembang2,makin lama makin ramai plak kawan aku menukarkan status peribadi...hik3,ok korang layan dulu ek gambar pertunangan dayah nih...

haaa...wat reunion jap,dari kiri...ida,sarah,aku n last tqah...

haaa..nilah kawan aku dayah yang comel...ngan mak mertua ni tau,he3

haaa...nilah tunang dayah,rahim...rahim ni pun kawan aku,x KP sekolah aku dulu..he3

haaa...aku pun nak interframe gak tapi tak sempat senyum elok2..hu3

sooo...tu pertunangan kawan aku yang pertama,kawan masa sekolah dulu tau...rahim,tunang dayah ni pun kawan sekolah aku..,.tak sangka diorang akan bertunang,he3...apapun tahniah dari aku...bestkan??
next majlis,majlis pertunangan kawan IPG aku plak...Sarah.

sarah nih majlis ni macam grand sebab siap bagi cenderamata lagik,he3...aku suka,nak2 pen bunga yang comel tuh...korang nak tengok??dalam entry lain aku tunjuk ek...he3,biar korang jeles lama2..hahahaha

ok2,kembali ke pangkal jalan...aku tak nak citer panjang pasal majlis sarah,aku rasa baik korang tengok gambar2 yang telah ditangkap oleh Hencik sorang...he3

jeng...jeng....kisah dimulakan dengan pelamin dulu tau

ni sarah,kawan aku...bersama mak dia n mak mertua,he3

ni sarah ngan tunang dia,firdaus nama dia...comel kan?


haaa...cuba korang carik aku?ni semua geng2 IPG aku...jauh diorang datang..

haaa...amik gambar jap ngan sarah,yang sebelah sana berbaju sama ngan aku tu,itulah
Hencik sorang..

so,tulah kisah berlaku pada hari ini,semoga dua2 sahabat aku nih akan melangsungkan pernikahan secepat mungkin...n sekalung tahniah gak aku ucapkan kepada diorang,wish hepy always...kepada korang yang dah bertukar status tahniah jugak aku ucapkan...

k,lah smpai sini saje aku nak bebel...jumpa agi tau,hope korang hepy baca entry nih...
papai...

~mood : geram kejap sebab ***** aku sound aku pasal kerap tengok pelamin,aisshhh...tengok pun tak boleh ke???~

~nota kaki :sabar jelah...mana boleh geram,marah ngan orang kan??aku bukannya gatal pun,just suka tengok...korang tolong explainkan boleh??~









2 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

sarah dah tunang..ramai tak g????

pEmILiK diAri CoMeL said...

yg IPG yg dlm gmbr tu jelah...belah llaki ramai gak,he3

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in