Kekecewaan aku

Thursday, December 23, 2010

hurmm...mulakan entry nih dengan sigh,hu3...
aku kecewa ari nih...berderai air mata tanpa dapat ditahan sebab aku harapkan yang terbaik dari adik aku,tapi takdir Allah menentukan segalanya...

actually ari nih result PMR keluar,so keputusannya memuaskan aje sebab adik aku ni banyak main sangat...pepun,redha jelah kan...

jumpa agi next entry bila hati aku dah baik dari kecewa..

~mood :takde mood~

4 comments:

A young lady said...

ooo...usaha lagi untuk spm..kak husna kakak yang baik. :)

~SYAZ~ said...

aar sis x pe mgkin kali ni result adik akak memuaskn je..
tapi mana tau spm nnti bagus..
sape tau kan??
usaha tangga kejayaan..

Syafiq Rosli said...

sabar ye..mgkn bkn rezeki dia dkt sini

pEmILiK diAri CoMeL said...

a young lady :memang akan paksa dia utk usaha dengan baik agi,kalau x..kena r dia kali nih..hu3

syaz~betul2...dia pun cam nyesal tapi xtau r nyesal skejap ke selamanya,hik3..sebab dia suka men game sangat,ada jer macam nak rantai PC tuh...hikhikhik

syafiq~a'ah..mybe takde rezeki tapi smua trkejut sbb msa UPSR dlu baik punyer,tiba2 down gini...keciwa gak r..

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in