Perasaan Jadi Baby?

Thursday, December 16, 2010

haip....jumpa agi,nak share satu pengalaman...hakhakhakhak
actually kan tadi aku nak g pos barang,so...disebabkan kete takde,aku terpaksa merempit r jap nak g post office kan...masalahnya aku malas nak pakai cun2 macam selalu...err,cun ke selama nih?koya aje lebey..

so,aku telah buat satu pengumuman kat adik2 aku,nak pinjam sweater sebab aku malas nak g salin baju,just nak pakai t-shirt aje,huahuahuahuahua...
cari punya cari dalam almari,gali punya gali...akhirnya aku berikan aku satu sweater yang aku cakap lu memang cute giler..kaler soft pink gitu,ahak2..

then,nak tak nak aku kena pakai gak r sebab masa dah suntuk kan,masalahnya sweater 2 siyes ko macam baby punya sweater...ada macam reben yang kita kena ikat...huwarghhhh,bapak malu giler,tapi aku redah jelah..

ko tau,sepanjang aku nek motor,ramai giler orang pandang aku dua kali..(adakah aku aje yang perasan?)...memang aku bengang tapi wat slamber kodok aje,hu3..
adik aku yang bonceng kat belakang ketawa tak sudah dari dia naik motor sampai dia turun motor...apa punya adik,aishh...geram weyh.

lepas jer aku sampai umah balik,memang aku sedar baju tu memang akan buat kita jadi macam baby!!huwarghhhhhh....nanti mesti muka aku masuk front paper...aku tak sanggup nak hadapi kontrobersi ini,bajet!!

apapun,siyes memang malu dah tua bangka macam aku nih ada perasaan nak jadi baby balik...hu3,tapi kelakar gak,tak habis adik aku 3 orang 2 duk ketawa melekek2,hampeh btul..

so,tu aje pengalaman aku "jadi baby" jap...hahahaha,tobat aku tulis dalam diari aku,Hari ni dalam sejarah..

salam ke*aluan dari aku...hahahahaha

~pesanan : err...faham betul2 maksud aku tau,he3~

8 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah

una...kak ayu kan, pernah gak pakai sweeter yang una bayangkan tu..

tapi, cute apa..sesekali jadi ~baby~..hehehhe baby besor...hahahhaa

Miss Yaty said...

hihi.....wah sok kena cek lam paper la de tak gambar una pakai sweater tu..hihi ;p

Fxysche Nas said...

hihi..kalo akak tgkp gmbr baju tu..lagi feeeel sy nk turut tlg gelakkn sama..
hehehehe
guraw je..
ok ape tu..awetsss mudee^__^

pEmILiK diAri CoMeL said...

kak ayu,memang malu lah kak ayu...tapi sbr jelah..

miss yaty,haahaha..jgn lupa cek tau,paper over c ek..ha3

pEmILiK diAri CoMeL said...

nas,tak sanggup nak tnjuk,mesti dh tau sume org gelakkan...ckuplah sekali,he3

Myra Jay said...

Xde tgkap pic ke sweater tu, mesti sgt cumell kan.. :)

JuanYuan said...

hahaha..asal xupload gambar tu??

boleh gelak same2..keh3

pEmILiK diAri CoMeL said...

tak sanggup nak share,biarlah menjadi kenangan diri ini sahaja...ha3

 
Copyright © sAat dUka dAn Ria bErsaTU | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in